TILBAKEMELDING INNEN 48 TIMER

Opplev kunnskapen fra en ekspert hvor som helst, når som helst – med digitale foredrag fra Ole Andre Bråten

Som digital foredragsholder kan Ole Andre Bråten tilby bedrifter og organisasjoner verdifull innsikt og kunnskap om en rekke emner, uansett hvor de befinner seg i verden. Han kan skreddersy foredragene sine til å passe for ulike formål og målgrupper, og sørge for at publikum blir inspirert og engasjert. 

Et digitalt foredrag kan være en effektiv og fleksibel måte å nå ut til et stort publikum på. Det kan være spesielt nyttig for bedrifter og organisasjoner som har ansatte eller kunder spredt over et stort geografisk område, eller som ønsker å nå ut til et internasjonalt publikum.

En av fordelene med et digitalt foredrag er at det kan tilpasses ulike plattformer og teknologier. Det kan holdes som en live stream, webinar, eller en opptak som kan distribueres senere. Dette gir mulighet for både interaktivitet og fleksibilitet, og gjør at publikum kan delta fra hvor som helst i verden - eller Norge, uten å måtte reise.

En annen fordel med digitale foredrag er at de kan være mer kostnadseffektive. Det er ingen behov for å leie et fysisk møterom eller å dekke reise- og oppholdsutgifter for foredragsholderen. Dette kan gi bedrifter og organisasjoner muligheten til å tilby mer foredrag til en lavere kostnad.

Bråten har tilpasset sin foredragstil til digitale plattformer og teknologier, og har vist seg å være like engasjerende og kunnskapsrik på nett som han er i person. Han har levert digitale program for nasjonale og internasjonale virksomheter. Ole Andre Bråten har blitt anerkjent som en fremragende digital foredragsholder. Som den eneste fra Norge sto han på den digitale scenen på konferansen som ble kåret til Europas beste digitale konferanse i 2022.  

Kutt tiden til planlegging - og sett fokus på læring

Foredrag med Ole Andre Bråten tilpasses ulike plattformer og teknologier - ut fra deres preferanser. Det kan holdes som en live stream, webinar, eller en opptak som kan distribueres senere. Dette gir mulighet for både interaktivitet og fleksibilitet, og gjør at publikum kan delta fra hvor som helst i verden og Norge - uten å måtte reise.

Del kunnskapen med flere

Book et digitalt foredrag for deres ansatte som kan leveres på kort tid til en lavere pris

Ole Andre Bråten må vanligvis bookes lang tid i forveien til fysiske foredrag. Digitale foredrag kan limidlertid leveres hurtig for å dekke deres behov - på deres foretrukne plattform.