TILBAKEMELDING INNEN 48 TIMER

Send forespørsel på foredrag med Ole Andre Bråten

Organisasjoner og bedrifter bør vurdere å booke Ole Andre Bråten som foredragsholder fordi han er en dyktig spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi. Han har en solid faglig bakgrunn og lang erfaring innen området, noe som gjør ham til en ekspert på å formidle kunnskap og verktøy som kan være nyttig for bedrifter og organisasjoner.

Bråten har for det første lang erfaring med organisasjon- og lederrådgivning der han har bistått en rekke bransjer, fra politi- og justissektoren, krise- og sikkerhetsstyring, cybersikkerhet og nasjonal sikkerhet, IT, media, sport, bank/finans, transport, energi, prosessindustri, telekom, forsikring, helse- og sosialtjenester, utdanning, og offentlig sektor forøvrig. 

Han skreddersyr alltid sine foredrag - om han bidrar på en stor konferanse med flere hundre deltakere, på en intern fagdag for de ansatte i virksomheten eller som faglig input for en mindre ledergruppe. 

I tillegg til å være en erfaren foredragsholder og rådgiver er han en etablert forfatter. Dette gir ham en unik platt orm til å formidle sine ideer og kunnskap på en måte som er lett forståelig for publikum - uavhengig av størrelsen på scenen eller målgruppe. 

Bråten ble eksempelvis engasjert som foredragsholder når Google i 2023 skulle lansere et nytt program for utvikling av robuste organisasjoner. Her leverte han også fysisk og digital workshop - noe som gjerne kan kombineres med et foredrag. 

Foto: Google
Foto: Google
Foto: Google

Foto: Google 

Passer et interaktivt digitalt foredrag best?

Foredrag med Ole Andre Bråten tilpasses ulike plattformer og teknologier - 100 % ut fra deres preferanser. Det kan holdes som en live stream, webinar, eller en opptak som kan distribueres senere. Dette gir mulighet for både interaktivitet og fleksibilitet - samtidig som bærekraftshensyn ivaretas.

Digitale foredrag leveres hurtig for å dekke deres behov!

Vurder et engasjerende digitalt foredrag

Ønsker du å utvide fra foredrag til seminar?

Å booke Ole Andre Bråten for å utvikle et bedriftsinternt seminar kan gi en rekke fordeler for din organisasjon.

Som en anerkjent foredragsholder og ekspert innen sitt fagfelt, kan Bråten tilby innsikt og perspektiver som kan være uvurderlige. Som spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi er han trent til å skape endring, en kunnskap som kommer godt med der han utvikler fagseminar fra 10 - 10 000 deltakere. 

Bråten gjennomføre også oppdrag som konferansier.  

Engasjer Bråten til å utvikle et seminar for deres virksomhet