TILBAKEMELDING INNEN 48 TIMER

Skreddersydde e-læringsprogram tilpasset deres behov og mål

Ole Andre Bråten har siden 2010 utviklet e-læringskurs for noen av landets største virksomheter. Praktisk - tilgjengelig for alle ansatte.  

Bråten har lang erfaring som organisasjon- og lederrådgiver og har bistått virksomheter innen eksempelvis politi- og justissektoren, krise- og sikkerhetsstyring, cybersikkerhet og nasjonal sikkerhet, IT, media, sport, bank / finans, transport, energi, prosessindustri, telekom, forsikring, helse- og sosialtjenester, utdanning og offentlig sektor forøvrig. 

Som fagbokforfatter og en ettertraktet foredragsholder har han en unik evne til å formidle kompliserte faglige temaer på en enkel og forståelig måte, noe som gjør han særlig dyktig til å formidle kunnskap.

Nå kan dere bestille e-læringsprogram skreddersydd for deres organisasjon. 

Se eksempler på tilgjengelige kurs innen krisehåndtering

Pedagogisk oppbygning 

E-læringsprogram utviklet av Ole Andre Bråten består av videoleksjoner, kunnskapstester og refleksjonsoppgaver som understøtter læring og utvikling. Et program med varighet på 30 minutter kan innholdsmessig tilsvarende 3 dager med tradisjonell klasseromsundervisning. 

 

Personlig kursbevis

Etter gjennomført program og godkjente kunnskapstester mottar deltakerne personlig kursbevis som bekreftelse på arbeidet som er lagt ned. Programmene kan leveres med vekttall tilpasset høyere utdanning. Bråten har bred erfaring både som intern og ekstern sensor, fagansvarlig og foreleser på høgskole og universitetsnivå. 

Felles kultur 

Målet med alle e-læringsprogram er å utvikle en felles kultur - basert på delte mentale modeller og felles kompetansegrunnlag. Personlig veiledning kan integreres som del av programmene. Hvordan ønsker dere å tilføre kompetanse for deres målgruppe? 

Be om et uforpliktende tilbud 

Ole Andre Bråten har en unik evne til å tilpasse forskning og praksis til undervisning. Han har vært engasjert som forleser ved høyere utdanning som eksempelvis  Politihøgskolen, Handelshøgskolen BI, Universitetet i Bergen, NTNU, Høgskolen i Innlandet mv.

Hans e-læringsprogram har vært levert noen av landets største virksomheter - og gjennomført av flere tusen deltakere. 

Motta tilbud på skreddersydd e-læringskurs innen 48 timer