BOOKING

Planlegg deres neste event i dag

Ole Andre Bråten er kjent for å tilføre nye perspektiv - i møte mellom forskning og praksis. Han er derfor en mye benyttet foredragsholder og leverer også digitale kompetanseprogram for noen av landets største virksomheter. Bråten holder foredrag og utvikler seminar og workshops innen tema som organisasjonspsykologi, ledelse, sikkerhet og teknologi. 

Se gjerne eksempler på hvordan Bråten kan bistå deres virksomhet - som foredragsholder eller som leverandør av særskilt virksomhetskritisk kompetanse på deres neste event. 

Eksempel på fysisk foredrag

Sikkerhetsfestivalen, 2022

Hovedarrangør for Sikkerhetsfestivalen er Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF) i samarbeid med Oppland fylkeskommune, Lillehammer kommune, NTNU og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, Den norske dataforening, NITO, Cloud Security Alliance, Cyberforsvaret, ISACA, Digitaliseringdirektoratet, NorSIS, Foreningen kommunal informasjonssikkerhet (KiNS), Universitetet i Oslo, OWASP, Direktoratet for e-helse og Datatilsynet. Bråten er foredragsholder på konferansens siste dag - der han fokuserer på møte med langvarige kriser. Dette er ett eksempel på hvordan Bråten kan bistå deres virksomhet med kompetanseutvikling på fysisk konferanse eller seminar. 

Les mer om innlegget og møt Bråten på konferansen

Eksempel på digitalt foredrag

NITO – Norges ingeniør- og teknologorganisasjon, 2022

Hver dag forhandler vi om goder, interesser og verdier. I alle situasjoner der du skal oppnå noe, trenger du innsikt i forhandling. Gjennom et psykologisk perspektiv lærer du hemmeligheten bak påvirkning og overtalelse. Du blir kjent med dine egne naturlige forsvarsmekanismer og hvordan forhandlingspsykologisk taktikk kan endre spillet. For spillereglene er ikke de du tror. Ole Andre Bråten har utviklet konseptet spesielt for oppdragsgiver, levert som et interaktivt digitalt foredrag. Dette er ett eksempel på digital event - som kan samle hele virksomheten til felles kompetanseutvikling. 

 


 

Ta kontakt for planlegging av deres neste event

Ole Andre Bråten tilfører kompetanse i skjæringspunktet mellom forskning og praksis