SOMMERINTERVJU 2024
TITLER I SALG
TILBAKEMELDING INNEN 48 TIMER

Bedriftsinterne kurs

I en stadig mer kompleks og dynamisk arbeidsverden, forstår vi alle viktigheten av kontinuerlig læring og utvikling. Ole Andre Bråten er en anerkjent spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi med lang undervisningserfaring fra høgskole og universitetsnivå. Han er faglitterær forfatter og tilbyr skreddersydde, bedriftsinterne kurs som er nøye utformet for å møte de unike behovene til hver enkelt virksomhet.

Sammen med dere utvikler Bråten kursmetoder som både er innovative og tidsaktuelle, basert på den nyeste forskningen innen læringsteknologi og pedagogikk tilpasset deres virksomhet og kompetansebehov. Han har ledet banebrytende forsknings- og utviklingsprosjekter innen læringsteknologi som VR / AR - og har utviklet e-læringskurs for både nasjonal og lokal implementering i noen av Norges største virksomheter. 

Ved å velge Ole Andre Bråten som deres kursleverandør, sikrer du at deres organisasjon får tilgang til den fremste undervisning tilpasset deres ansatte. 

Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale og uforpliktende tilbud på kurs og kompetanseprogram designet for å gi varige resultater, engasjement og kompetanse!