BOOK FOREDRAG
KURS
WORKSHOP
SEMINAR
ORGANISASJONSRÅDGIVNING

Bedriftsinterne seminar

Ole Andre Bråten har siden 2010 vært engasjert for å planlegge og lede seminar for bedrifter og organisasjoner i ulike sektorer og bransjer. Et ordinært oppsett er å starte med et innledningsforedrag - før deres ansatte engasjeres med konkrete caser. Seminar leveres fysisk og digitalt.

Alle seminarer er designet fra bunn av for å forsterke deres faglige ferdigheter gjennom en kombinasjon av foredrag og praktisk trening.

Halvdagsseminar: Velg mellom en morgen- eller ettermiddagssesjon, og la deres ansatte få en verdifull læringsopplevelse som komplementerer dagens øvrige aktiviteter.

Perfekt for virksomheter som ønsker en intensiv læringsøkt som en frittstående aktivitet. 

Dagsseminar: For en dypdykkende og omfattende erfaring, velg dagsseminar, som fungerer som en masterclass dere ikke kommer til å glemme. Ole Andre Bråten vil ta dere gjennom en reise fra teori til praksis, med en rød tråd som sikrer en helhetlig forståelse.

Her arbeider vi med aktuelle tema før og etter lunsj. 

 Fordeler med seminarer ledet av Ole Andre Bråten:

Tilpasset innhold: Innholdet i seminarene utvikles i tett samarbeid med dere for å sikre relevans og direkte anvendbarhet i deres daglige arbeid.
Fleksible formater: Enten det er online eller fysisk, tilpasser vi leveringsmåten etter deres ønsker og behov. Seminar leveres både på norsk og engelsk. 
Erfaring: Ole Andre Bråten bringer med seg år av erfaring og en dyptgående forståelse av menneskelig adferd, fra teoretiske til praktiske aspekter ved læring og utvikling.

Ta kontakt i dag for å planlegge deres neste seminar

- Ledet seminar for Google

Et godt eksempel på hvordan Ole Andre Bråten arbeider med seminarformatet var når Google inviterte grundere og bedriftsledere til å få nye verktøy og motivasjon til å møte en krevende hverdag. Her holdt Bråten innledningsforedrag i plenum - før han samlet alle deltakere til en mer hands-on workshop til beste tilbakemelding fra deltakerne. Workshopen ble senere levert digitalt av Ole Andre Bråten for Google - også til topp score. 

Foto: Google Norge