TILBAKEMELDING INNEN 48 TIMER

Få verdifull innsikt med foredrag av Ole Andre Bråten – nå tilgjengelig for booking! 

Bråten har en unik evne til å formidle kompliserte faglige temaer på en enkel og forståelig måte, og har derfor blitt en ettertraktet foredragsholder for både bedrifter og organisasjoner.  

Han har en spesiell evne til å trekke ut de viktigste poengene og presentere dem på en måte som gjør at publikum både forstår og husker dem. Dette skyldes hans solide bakgrunn og lange erfaring med å jobbe med og undervise i komplekse temaer. 

Med et foredrag fra Ole Andre Bråten vil du og dine kolleger få muligheten til å lære av en ekspert på sitt felt, samtidig som dere får en utviklende og engasjerende opplevelse. Bråten tilpasser foredragene sine til hver enkelt kunde og deres behov, slik at dere får mest mulig ut av opplevelsen.

Med Bråten som foredragsholder vil dere garantert lære noe nytt og verdifullt. 

Vi ser frem til å hjelpe deg med å booke et foredrag med Ole Andre Bråten som passer perfekt for ditt selskap eller organisasjon. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon og bestille et foredrag som vil inspirere og engasjere ditt publikum - fysisk eller digitalt.

Kutt tiden til planlegging - og sett fokus på læring

Foredrag med Ole Andre Bråten tilpasses ulike plattformer og teknologier - ut fra deres preferanser. Det kan holdes som en live stream, webinar, eller en opptak som kan distribueres senere. Dette gir mulighet for både interaktivitet og fleksibilitet, og gjør at publikum kan delta fra hvor som helst i verden og Norge - uten å måtte reise. Leveres hurtig for å dekke deres behov nå!

Digitalt foredrag eller webinar

Ønsker du å utvide fra foredrag til seminar?

Å booke Ole Andre Bråten for å utvikle et bedriftsinternt seminar kan gi en rekke fordeler for din organisasjon. Som en anerkjent foredragsholder og ekspert innen sitt fagfelt, kan Bråten tilby innsikt og perspektiver som kan være uvurderlige for å hjelpe deres organisasjon.

Som spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi er han trent til å skape endring. Siden 2008 har han drevet egen arbeids- og organisasjonspsykologisk praksis sammen med kollega Anette Falkum.  

Nå ser han frem til å bistå deres organisasjon!

Invester i et helhetlig seminarprogram med både foredrag og workshop

Foredrag du husker


Organisasjoner og bedrifter bør vurdere å booke Ole Andre Bråten som foredragsholder fordi han er en dyktig spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi. Han har en solid faglig bakgrunn og lang erfaring innen området, noe som gjør ham til en ekspert på å formidle kunnskap og verktøy som kan være nyttig for bedrifter og organisasjoner.

I tillegg til å være spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi, har Bråten også lang erfaring med organisasjon- og lederrådgivning.

Han har jobbet innen en rekke bransjer, inkludert politi- og justissektoren, krise- og sikkerhetsstyring, cybersikkerhet og nasjonal sikkerhet, IT, media, sport, bank/finans, transport, energi, prosessindustri, telekom, forsikring, helse- og sosialtjenester, utdanning, og offentlig sektor forøvrig. Ole Andre Bråten er også forfatter. Han har skrevet flere bøker om temaer relatert til organisasjon, ledelse og menneskelig atferd, og har dermed en dyp kunnskap om disse områdene.

Dette gir ham en unik mulighet til å formidle sine ideer og kunnskap på en måte som er lett forståelig for publikum. Ole Andre Bråten ble eksempelvis engasjert som foredragsholder når Google og SMB Norge i 2023 skulle lansere et nytt program for utvikling av robuste organisasjoner. Her leverte han også fysisk og digital workshop i ledelse.

Foto: Google
Foto: Google
Foto: Google

Skreddersy deres foredrag med Ole Andre Bråten