BOOK FOREDRAG
KURS
WORKSHOP
SEMINAR
ORGANISASJONSRÅDGIVNING

Ole Andre Bråten leverer webinar og e-læringsprogram for noen av landets største virksomheter

Fremveksten av digitale læringsmetoder har revolusjonert utdanningssektoren og åpnet for en verden av muligheter for studenter, fagfolk og organisasjoner. En person som har vært i forkant av denne utviklingen og har gjort betydelige bidrag til dette feltet, er Ole Andre Bråten! 

Som fagbokforfatter med en rekke publikasjoner - samt en anerkjent faglig sterk formidler og foredragsholder, har overgangen fra å utvikle fagbøker til e-læringsprogram og webinar vært liten.

Bråten har også lang undervisningserfaring - bla som Politioverbetjent og høgskolelektor ved Politihøgskolen i 5 år, samt gjesteforeleser ved Handelshøgskolen BI, NTNU, Oslo Met, Høgskolen i Innlandet, Norges Arktiske Universitet, Universitetet i Sør-Øst Norge - samt fagansvarlig innen organisasjonspsykologi for Universitetet i Bergen. 

En av de viktigste fordelene med webinarer og e-læring er tilgjengeligheten de tilbyr. Gjennom å delta på et webinar kan deltakere fra hele organisasjonen få tilgang til undervisning og faglig kompetanse uten å måtte reise. Med tanke på dagens hektiske livsstil og begrensninger knyttet til reise og fysisk tilstedeværelse, har webinarer og e-læring blitt en tidsbesparende og kostnadseffektiv løsning. Ole Andre Bråten har forstått betydningen av denne tilgjengeligheten og har brukt sin ekspertise til å utvikle og levere pedagogisk innhold som er lett tilgjengelig for en bred målgruppe.

En annen fordel med de nye læringsformene er fleksibiliteten de gir. Mens webinar gjennomføres via en digital kanal til en gitt tid - står du helt fritt til å gjennomføre din kunnskapsreise med e-læring. Med Ole Andre Bråtens erfaring og ekspertise har han klart å utforme og levere e-læringsprogram for noen av landets største virksomheter - som gir deltakerne mulighet til å lære i sitt eget tempo og på sin egen måte.

E-læringsprogram utviklet av Ole Andre Bråten leveres i dag som komplette kompetanseprogram for organisasjoner, med kunnskapstester, refleksjonsoppgaver og ikke minst kursbevis. Dette er en meget effektiv måte å skape hurtig kompetanseutvikling - spesielt innen virksomhetskritiske tema. 

Som lærer og kursutvikler kan Ole Andre Bråten ved hjelp av de siste teknologiske verktøyene skape skreddersydd innhold som adresserer spesifikke kunnskapsbehov. Ole Andre Bråten har brukt sin ekspertise til å utvikle kurs og webinarserier som tar sikte på å møte behovene til ulike målgrupper, fra nybegynnere til erfarne fagpersoner. 

Tilbakemelding innen 48 timer
Ta kontakt for å booke webinar, motta tilbud på et skreddersydd e-læringsprogram eller oversikt over tilgjengelige digitale kompetanseprogram for deres bransje!