BOOK FOREDRAG
KURS
WORKSHOP
SEMINAR
ORGANISASJONSRÅDGIVNING

Hva er deres ønskede resultat?

Ole Andre Bråten er en erfaren organisasjon og lederrådgiver med spesialisering innen arbeids- og organisasjonspsykologi fra Psykologisk Institutt, Universitetet i Oslo. Han bistår virksomheter innen eksempelvis politi- og justissektoren, krise- og sikkerhetsstyring, cybersikkerhet og nasjonal sikkerhet, IT, media, sport, bank / finans, transport, energi, prosessindustri, telekom, forsikring, helse- og sosialtjenester, utdanning og offentlig sektor forøvrig.

I tillegg til å være en anerkjent rådgiver, er Bråten forsker og faglitterær forfatter. Hans kunnskap og erfaring gjør ham til en ideell samarbeidspartner for organisasjoner som ønsker å utvikle seg og sine ansatte. Han tar seg tid til å forstå målsetningene og behovene til din organisasjon, slik at han kan tilby rådgivning som er skreddersydd og relevant for dere. Med seg har han erfaring med rådgivning til ulike virksomheter - samt bakgrunn fra både FN, NATO og norsk justissektor. 

Han trives like godt i styrerommet som i første linje - slik at han naturlig kan bidra med å implementere tiltak i hele bredden av deres organisasjon. For bedrifter og organisasjoner tilbys blandt annet rådgivning, foredrag, kurs, workshop og seminar - øvelse og trening. Fokuset er alltid på ønsket resultat - og tilpasning av tjenester fra dette. 

Tilbakemelding innen 48 timer