Tilbakemelding innen 48 timer

Ole Andre Bråten har delt råd i fag og rikspresse som Aftenposten, Aktuell Sikkerhet, Ambulanseforum, Bergens Tidende, Brannmannen, Byggfakta, Dagbladet, Fagbladet, Fædrelandsvennen, HMS-Magasinet, Hotellmagasinet,  Kommunal Rapport, Lederne, Ledernett, MEMU, Navigere, NRK (Ekko + P2 Nyhetsmorgen), Personal og Ledelse,  Sikkerhet (Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon / Næringslivets Sikkerhetsråd), Teknisk Ukeblad, Trygge Samfunn (Norsk Totalforsvars Forum), VG, Wiley-Blackwell mv. 

 

Hvis du ønsker å lære å håndtere kriser og konflikter - er bøkene han har skrevet en god start.

Håndbok i krisehåndtering

2 utgave 

Effektiv krisehåndtering er viktig for enhver organisasjon. Hver enkelts vurdering og handling spiller en avgjørende rolle når krisen oppstår og utvikles. Alle nivå i en organisasjon må derfor være forberedt og trent på hvordan kriser skal håndteres. Gjennom mental trening, stressmestring, samhandling og effektiv ledelse kan kritiske hendelser håndteres optimalt.

Les mer

Håndbok i konflikthåndtering

For deg som arbeider i justissektoren 

Dette er en håndbok i konflikthåndtering som vektlegger risikovurdering og beslutningstaking i første linje - skrevet for uniformert personell. 

 

Les mer om boken hos forlaget

Håndbok i konflikthåndtering

For deg som jobber med barn og unge

Dette er en håndbok i konflikthåndtering for alle som jobber i oppvekst- og utdanningssektoren, og for alle andre som jobber med barn og unge.

 

Les omtale av boken i Utdanningsnytt

Håndbok i konflikthåndtering

For deg som jobber i helse- og sosialsektoren

Dette er en håndbok i konflikthåndtering som balanserer det grunnleggende behovet for personlig sikkerhet med integritet og verdighet.

 

Les omtale av boken i Sykepleien