TILBAKEMELDING INNEN 48 TIMER

Kompetansen du trenger for å utvikle deres organisasjon

Ole Andre Bråten er en erfaren organisasjon og lederrådgiver med spesialisering innen arbeids- og organisasjonspsykologi. I tillegg til å være en anerkjent rådgiver, er Bråten også forsker og faglitterær forfatter. 

Han bistår virksomheter innen eksempelvis politi- og justissektoren, krise- og sikkerhetsstyring, cybersikkerhet og nasjonal sikkerhet, IT, media, sport, bank / finans, transport, energi, prosessindustri, telekom, forsikring, helse- og sosialtjenester, utdanning og offentlig sektor forøvrig.

Hans kunnskap og erfaring gjør ham til en ideell samarbeidspartner for organisasjoner som ønsker å utvikle seg og sine ansatte. Han tar seg tid til å forstå målsetningene og behovene til din organisasjon, slik at han kan tilby rådgivning som er skreddersydd og relevant for dere. Han trives like godt i styrerommet som i første linje. 

Gjennom sine tjenester tilbyr Ole Andre Bråten blant annet rådgivning, foredrag, kurs, workshop og seminar - øvelse og trening.  Han har en unik evne til å formidle kompliserte faglige temaer på en enkel og forståelig måte, noe som gjør han til en attraktiv foredragsholder for både bedrifter og organisasjoner.

På denne nettsiden kan du lære mer om Ole Andre Bråten og hans tjenester, eller ta kontakt for å avtale en uforpliktende samtale. Han ser frem til et samarbeid med deg og din organisasjon! 

Ønsker du å styrke din organisasjons kompetanse?

Kontakt Ole Andre Bråten for skreddersydd rådgivning og opplæring!